Homepagebanner culturen


Van 11 januari t/m 1 april 2018 staat Rozet in het teken van het thema ‘Verhalen uit diverse culturen die verbinden’. Dat betekent een groot aantal activiteiten rondom dit thema én gedurende de maanden januari, februari en maart een expositie in de hal en langs de trappen van Rozet.

BELEEF MEE: Expositie in Rozet

Tijdens de expositie duiken we de verschillende aspecten in van verschillende culturen en de verbinding ervan met de cultuur in Nederland en Arnhem. Meerdere kunstenaars zullen hun werk laten zien. 

BELEEF MEE: Activiteiten in Rozet

Rozet heeft een mooi activiteitenprogramma samengesteld, waarin veel te beleven en te verdiepen valt. Ook de 1e Arnhemse Uitnacht op vrijdag 26 januari 2018 en de boekenweek en het boekenbal in maart 2018 zullen bij Rozet in het thema staan van verhalen uit diverse culturen die verbinden. Al deze verhalen delen we graag, dus kom en beleef mee!

Op donderdag 11 januari 2018 is de foto-expositie '50 jaar migratie in Nederland' door burgermeester Ahmed Marcouch, samen met  dhr. Sahin Yildirim van Atlas Cultureel Centrum geopend in Rozet.