verhalen die verbinden lachende gezichten


Van 11 januari t/m 1 april 2018 staat Rozet in het teken van het thema ‘Verhalen uit diverse culturen die verbinden’. Dat betekent een groot aantal activiteiten rondom dit thema én gedurende de maanden januari, februari en maart een expositie in de hal en langs de trappen van Rozet.

UITGELICHT: De Boekenweek in Rozet, Bibliotheek Kronenburg en Presikhaaf

Ook de natuur biedt eindeloos veel verhalen uit alle windstreken. De Boekenweek viert de natuur van 10 t/m 18 maart. Dat betekent verrassende literaire en culturele activiteiten, zoals een fototentoonstelling, literaire wandeling en een voedselbos om in rond te neuzen. Met als muzikale afsluiting het Boekenfeest op 17 maart, met schrijver van dierenverhalen: Toon Tellegen! 

Bekijk het volledige programma tijdens de Boekenweek op www.rozet.nl/boekenweek  

BELEEF MEE: Expositie in Rozet

Tijdens de expositie duiken we de verschillende aspecten in van verschillende culturen en de verbinding ervan met de cultuur in Nederland en Arnhem. Meerdere kunstenaars zullen hun werk laten zien. 

BELEEF MEE: Activiteiten in Rozet

Op vrijdag 26 januari 2018 vond de 1e Arnhemse Uitnacht plaats. Geniet na van de foto's op Facebook!

Van 9 t/m 31 januari 2018 was de foto-expositie '50 jaar migratie in Nederland' te zien, geopend door burgermeester Ahmed Marcouch, samen met dhr. Sahin Yildirim van Atlas Cultureel Centrum. Op 25 februari 2018 was de lezing Rijnverhalen.