arnhemseuitnacht

Van vrijdagavond 26 januari tot zaterdagochtend 27 januari bruisen, prikkelen, schitteren en verwonderen acteurs, artiesten, dansers, kunstenaars, muzikanten, vertellers en zangers de bezoekers van de 1e Arnhemse Uitnacht. Op de route Luxor Live, Focus Filmtheater, Rozet, Theater a/d Rijn en Huis Oostpool is een gratis programma te zien met acts, beeldende kunst, optredens en performances.

De Arnhemse Uitnacht start vrijdag 26 januari om 17.00 uur met een feestelijke publieksopening bij het Feestaardvarken. Aansluitend waaiert het publiek via verschillende kunstzinnige routes uit naar de deelnemende cultuurhuizen. Het Uitnacht-programma duurt de hele avond en nacht. Kijk voor meer informatie, het programma en de locaties op www.arnhemseuitnacht.nl.

Rozet laat jong en oud tijdens de Uitnacht dromen met verhalen uit diverse culturen. Voor het slapen gaan komen boeken tot leven en worden er de mooiste verhalen verteld en gezongen en gedanst. Rozet zorgt voor een kleurrijk en levendig programma waarin ‘verhalen beleven voor het slapen gaan’ centraal staat. Hiervoor werkt Rozet samen met diverse Arnhemse cultuurpartners, artiesten en ondernemers. Je kunt deze nacht zelfs blijven slapen in het Rozet gebouw!

Slaap jij straks in één van de tentjes in het Rozet gebouw? Schrijf je dan snel in, want vol is vol.
Reserveer je ticket voor een overnachting in een tent van Rozet (incl. ontbijt, € 22,50 pp). Of reserveer een ticket voor een overnachting waarbij je je eigen tent meeneemt (incl. ontbijt, € 17,50 pp).