Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home

Aanvragen en inzagen extern magazijn

Sommige materialen bevinden zich niet in onze vestigingen, maar in het extern magazijn. Deze materialen kan je bij ons opvragen.

Materialen ter inzage aanvragen

In ons extern magazijn bewaren we tijdschriftjaargangen, jaarboeken en kranten. Tijdschriften en jaarboeken kan je vanuit onze vestigingen, maar ook vanuit huis aanvragen voor inzage op Rozet Centrum. Kranten kan je alleen op afspraak in ons extern magazijn inzien.

Tijdschriften en jaarboeken ter inzage aanvragen

Als je tijdschriften of jaarboeken uit ons externe magazijn wil inzien, kan dat in Rozet Centrum. Tijdschriften en jaarboeken kun je aanvragen via het aanvraagformulier. Wij nemen contact met je op als het materiaal in Rozet is aangekomen. Er is geen dagelijks transport vanuit het externe magazijn, dus reken op een levertijd van een week.

Vraag tijdschriften en jaarboeken aan

Kranten en tijdschriften inzien

Wil je kranten of tijdschriften inzien, dan kan dat in ons extern magazijn. Het bezoekadres van het extern magazijn is:  Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem. Je kunt hier alleen op afspraak langskomen, op woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Wil je een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail. Geef in je e-mail aan wat je zou willen inzien, dan zorgen we dat het klaarligt als je komt.

Scanservice

Je kunt ook gebruikmaken van onze foto-/scanservice voor artikelen uit kranten en tijdschriften uit het extern magazijn. De gevraagde artikelen worden voor je gefotografeerd of gescand en per e-mail naar je verzonden. Deze service is gratis.

Vraag een scan aan