Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Nieuws & agenda

Marcel Legerstee is de Arnhemse Held van 2018

11-12-2018 -

Marcel Legerstee is uitgeroepen tot de Arnhemse Held van 2018. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 11 december 2018 in Rozet is bekendgemaakt dat hij de meeste stemmen kreeg. Legerstee is  de drijvende kracht achter Ome Joops Tour. was samen met 4 andere Arnhemmers genomineerd voor de titel.

De andere genomineerden waren: Angelique van den Berg (droombankje), Orhan Delibas (bokser), Asmae Fahdi (bakkerij De Hommelse Poort) en Ron Onstein (De Leuke Linde).
Ruim 1.100 Arnhemmers brachten een stem uit en met 38% van de stemmen ging Legerstee er met de titel vandoor.

Heldenrollen

In Rozet hangen heldenrollen: rollen met daarop foto’s van mensen die belangrijk zijn (geweest) voor Arnhem. Om ook de helden van nu een plek te geven op de rollen, vroeg Rozet aan Arnhemmers om hun held door te geven. Ruim 120 helden werden aangemeld. Een jury koos daaruit de 5 genomineerden.

Prijs

Joop Legerstee, de vader van Marcel, hangt al op een van de heldenrollen in Rozet. Binnenkort zal ook Marcel tussen de helden van Arnhem hangen.

Delen op social media