Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Nieuws & agenda

Kunstcafé in Rozet: Bronbeek

30-01-2020 -

Hans Slijp, museumgids bij museum Bronbeek, geeft een presentatie over het ontstaan van Bronbeek, de geschiedenis van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL), Nederlands Indie, en de opvang veteranen.

Hans gaf al eerder een presentatie bij het Kunstcafé in Drie Gasthuizen, maar de informatie is dermate interessant dat we hem ook nog een keer in Rozet hebben uitgenodigd.

De muziek wordt verzorgd door Michiel Ockeloen, accordeon. De accordeon is voor velen een typisch Hollands instrument, wellicht een vreemde combinatie met het onderwerp Bronbeek. Maar het instrument heeft een verrassend repertoir een dat gaat Michiel u laten horen!

Praktische informatie

Datum: donderdag 30 januari 2020
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Rozet, plein op 3
Kosten: Vrij toegankelijk, koffie/thee €4,-
  Aanmelden is niet nodig
Delen op social media