Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Nieuws & agenda

Lezing door Tim Overdiek: Als de man verliest

04-11-2019 -

Hoe gaan mannen om met een ingrijpend verlies? De ervaring leert dat zij dat vaak anders doen dan vrouwen. Die zijn geneigd tot praten, ze zoeken steun bij elkaar of hulp bij een therapeut. Voor een man is niets zo frustrerend als het verlies van controle. Hoe ziet de innerlijke wereld van een rouwende man eruit? Hoe is hij het beste te helpen?

Tim Overdiek praat over het boek ‘Als de man verliest'. Omgaan met tegenslag, verdriet en rouw’, dat hij schreef met Wim van Lent. Ook andere bekende mannen vertellen in het boek hun verhaal rondom rouw: o.a. Burgermeester Ahmed Marcouch en Humberto Tan.

Tim Overdiek (1965) is therapeutisch coach en schrijver. In 2009 overleed zijn echtgenote Jennifer (41) aan de gevolgen van een verkeersongeval. Hij bleef achter met hun zoontjes van 9 en 12 jaar. Na een driejarige opleiding tot therapeutisch coach gooide hij het roer om, en verliet hij na meer dan dertig jaar de journalistiek.

Datum: Maandag 4 november 2019
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Prijs: € 5,00
Locatie: Rozet Kortestraat 16 6811 EP Arnhem
i.s.m. De Culturele Onderneming

Bestel uw kaarten

 

 

Delen op social media