Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Rondleidingen

Speciale rondleiding: Rozet, architectuur & duurzaamheid

Rozet is in 2013 geopend: een multifunctioneel en duurzaam gebouw, ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Het gebouw overbrugt het oude en nieuwe gedeelte van de stad en is één van de belangrijkste openbare gebouwen in Arnhem.

Naast veel innovatieve architectonische toepassingen, zijn in Rozet talloze maatregelen genomen om er een duurzaam gebouw van te maken. Van een vijver op het dak voor regenwateropvang tot aan gevelisolatie met schapenwol. Ontdek dit en nog veel meer tijdens de speciale rondleiding: Rozet, architectuur & duurzaamheid.

Waar & wanneer?

  • Wanneer: op afspraak
  • Locatie: Rozet, Kortestraat 16, 6811EP Arnhem
  • Prijs: €80,- (incl. btw) per uur voor een groep van maximaal 15 personen. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst en verdeeld over meerdere gidsen.
  • Er kan gerouleerd worden tussen verschillende programmaonderdelen: zoals het bezoek aan het Erfgoedcentrum of het Stadspanorama.

Interesse?

Boek deze rondleiding via het formulier op de volgende pagina. Heb je nog een vraag, neem contact op via rondleiding@rozet.nl.

Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

beeld van liggend aardvarken voor het gebouw van Rozet