Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. 55plus

Partners van Rozet

Om onze projecten te kunnen verwezenlijken, werken wij samen met:
SWOA, DrieGasthuizenGroep, Pleyade, MVT Arnhem, RIBW Arnhem, Stichting Rijnstad, HGO, Nederlands Openluchtmuseum, Museum Arnhem, Stichting Stadscompagnie Arnhem, Humint Solutions.

Bekijk hieronder per samenwerkingspartner het aanbod:

Nederlands Openluchtmuseum

Weet je nog

Een prachtig project van Het Nederlands Openlucht museum voor kwetsbare ouderen. Door met voorwerpen in aanraking te komen uit hun jeugd, er met elkaar over te praten en oude herinneringen op te halen, door zelf weer te ervaren hoe het was , zijn de ouderen weer even jong, lachen met elkaar en weten weer wie zij werkelijk zijn. Een prachtig project, uitgevoerd door zeer bevlogen vrijwilligers en professionals van het Nederlands Openlucht Museum. Meer info bij de projectleider AFCC, Het Bruist aan de Rijn: Ineke.tegelaar@rozet.nl

SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem)

Het duurt nog even maar maandag 25 november gaan we weer starten met een nieuwe reeks van FOREVER YOUNG, de plek waar jong en oud ontmoet! Fotografie staat centraal samen met jong en oud werken we toe aan een echte foto expositie.

Hou jij van fotografie of wil je dit nog graag leren? Geef je dan snel op en stuur een mail naar s.janssen@rijnstad.nl. Voor iedereen vanaf 12 jaar.