Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Bibliotheek

De Afhaalbieb!

Sinds we (bijna) allemaal zo veel mogelijk thuis zitten en onze sociale contacten hebben beperkt, is de roep om het lenen van boeken alleen maar groter geworden. Om onze klanten zo veel mogelijk tegemoet te komen is er nu: De Afhaalbieb!

Per maandag 30 maart zijn ook Rozet Centrum en Rozet Presikhaaf afhaalbiebs geworden!

Speciaal voor de Afhaalbieb stellen medewerkers van de bibliotheek verrassingspakketten samen. In elk pakket zitten 6 boeken, binnen een bepaald genre. Het pakket kan op het afgesproken tijdstip opgehaald worden bij dienstingang van Rozet Kronenburg, bij de hoofdingang van Rozet Centrum en de zij-ingang van Rozet Presikhaaf.

Praktische informatie

Openingstijden
Centrum
: Maandag, woensdag & zaterdag, 11.00-15.00 uur
Kronenburg: Maandag, woensdag & zaterdag, 11.00-15.00 uur
Presikhaaf: Woensdag, , 11.00-15.00 uur
Pakket afhalen op afspraak!

Afhaallocaties
Centrum: Bij de hoofdingang
Kronenburg: Dienstingang Rozet Kronenburg (parkeergarage onder de bibliotheek). Parkeervak "Groen E28"
Presikhaaf: Bij de zij-ingang

Hoe werkt het?

1. Geef hieronder door welk pakket je wilt ontvangen en wanneer je dit pakket het liefst op wilt komen halen. Let op: één pakket per lenerspas!

2. Je ontvangt van ons een e-mail als je pakket klaar ligt. Daarin staat ook vermeld op welke dag en welk tijdstip jij je pakket op kunt komen halen. Dit kan afwijken van je voorkeur!  

3. Op het afgesproken moment kun je op vertoon van de lenerspas je pakket ophalen bij de dienstingang van Rozet Kronenburg (ga bij Winkelcentrum Kronenburg richting parkeervak "Groen E28", of de hoofdingang van Rozet Centrum of zij-ingang van Rozet Presikhaaf.

4. Veel leesplezier!

Nb:
1) Behoor je tot een kwetsbare doelgroep, en dus lastig ter been? Dan is het ook een mogelijk om gebruik te maken van onze kosteloze bezorgservice. Dit kun je aangeven in het aanmeldformulier.

2) Ken je een abonnee die ook van deze service gebruik wil maken? Attendeer hem erop en neem voor hem het pakket mee!

Let op: locatie Presikhaaf (voorlopig) alléén op woensdagen!
Deze service is alleen voor kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen of mensen die om gezondheidsredenen slecht ter been zijn.

Veiligheid

Het spreekt misschien voor zich, maar ook bij De Afhaalbieb houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Aanvullend nemen we nog de volgende maatregelen:

  • Onze medewerkers dragen handschoenen tijdens het samenstellen van de pakketten.
  • De pakketten liggen klaar op een tafel. Jouw pakket is voorzien van jouw naam en pasnummer.
  • Nadat je jouw lenerspas aan ons hebt laten zien, kun je zelf het pakket pakken. Zo zorgen we ervoor dat er geen fysiek contact ontstaat. 
Winkelcentrum Kronenburg, Parkeervak E28