Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Dance Flavour Matinee Special voor CKV en Dansklassen

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op maandag 4 november 2019 - dinsdag 5 november 2019.

Ieder jaar organiseren de Arnhemse Meisjes bijzondere Dance Flavour Avonden.
Dance Flavour biedt elke keer vier totaal verschillende korte voorstellingen (15 à 20 minuten), een proeverij van internationale hedendaagse dans.

  • maandag 4 november 2019 - dinsdag 5 november 2019

Speciaal voor het voortgezet onderwijs hebben de Arnhemse Meisjes nu ook de Dance Flavour Matinee ontwikkeld: een selectie van twee voor leerlingen toegankelijke stukken uit de Dance Flavours Performance Night. Ook bieden ze de mogelijkheid om een extra korte stuk van studenten in een dansopleiding te laten zien.
Vooraf geven de Arnhemse Meisjes een rondleiding door het Theater aan de Rijn en na de voorstelling wordt een workshop of nagesprek gepland.

Matinee voor dansstudenten in vooropleiding
De eerste matinee is op 5 november en is bedoeld voor dansstudenten in hun vooropleiding, zoals ArtEZ en Rijn-IJssel. Na afloop kunnen de studenten in gesprek met de choreograaf over zijn/haar werkwijze.

Matinees voor CKV-klassen
De matinees op 21 jan en 21 april 2020 zijn bedoeld voor bijvoorbeeld collectief CKV-bezoek. Na deze voorstelling is er een workshop waarin de leerlingen de mogelijkheid hebben om in de zaal te bewegen, een deel van een van de choreografieën te leren en/of een creatief opdracht uit te voeren gebaseerd op het concept van het stuk.

Dance Flavour voor leerkrachten
Om zelf te proeven of je het aan je leerlingen wilt aanbieden nodigen wij, Arnhemse Meisjes en Rozet Onderwijs, je graag uit op dinsdag 5 november tijdens de eerste Dance Flavour matinee. (de juiste tijd wordt nog bekend gemaakt.)
Lukt dat niet dan ben je ook welkom bij de reguliere voorstelling op maandag 4 nov. om 20.00 uur met een voorbespreking om 19.15 uur over jouw wensen en invulling van een CKV aanbod en de mogelijkheden van de Arnhemse meisjes.

Aanmelden
Aanmelden voor één van beide momenten kan tot 1 oktober as. Stuur hiervoor een e-mail naar tjeerd.kootstra@rozet.nl ovv DF Matinee. Vermeld hierbij of je 4 of 5 november wilt komen. We zien je graag!

 

Delen op social media