Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Doe mee met de Nationale Voorleesdagen

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op woensdag 23 januari 2019 - zaterdag 2 februari 2019.

Voorlezen is leuk en belangrijk voor de taalontwikkeling van ieder kind. Tijdens de Nationale Voorleesdagen zetten we het voorlezen extra in het zonnetje. Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2019 kan je meedoen aan 'leeszame' activiteiten in alle Rozet vestigingen.

  • woensdag 23 januari 2019 - zaterdag 2 februari 2019
  • Rozet

Prentenboek van het Jaar

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

De Voorleesdagen staan in het teken van het Prentenboek van het Jaar ´Een huis voor Harry´ van Leo Timmers. Het boek gaat over een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

Doe mee aan de activiteiten

Tijdens de Voorleesdagen ben je als (groot)ouders van harte welkom met je (klein)kinderen in onze vestigingen. Kom je ook naar het Nationale Voorleesontbijt of een van de (vertel)theatervoorstellingen? Gezellig!

Meer informatie over alle activiteiten

Zelf voorlezen?

Uit het overstelpende aanbod prentenboeken maakt een jury van jeugdbibliothecarissen jaarlijks een selectie: de Prentenboek TopTien 2019. Absolute voorleesaanraders dus.

Delen op social media