Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Kunstcafé in Huis van Puck: Arno Arts

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op donderdag 7 maart 2019.

Op donderdag 7 maart besteedt het Kunstcafé aandacht aan de overleden kunstenaar Arno Arts. Zijn collega-kunstenaar en vriend Albert Van Der Weide geeft deze ochtend zijn inkijk op de kunstenaar en zijn werk.

  • donderdag 7 maart 2019
  • Van 10.30 uur tot 12.00 uur
  • Huis van Puck, Kazerneplein 6-2

Arno Arts was geliefd en een begrip in zijn buurt Klarendal. De kunstenaar was niet alleen ‘wereldberoemd in Arnhem’, hij had ook een succesvolle internationale carrière. Hij maakte schilderijen, tekeningen, grafiek, glasobjecten, mail-art, keramiek, kunst in de openbare ruimte en voerde performances uit. Zijn werk wordt gekenmerkt door een verbluffende perfectie. Arno Arts overleed op 3 april 2018, op 70-jarige leeftijd. Zijn ‘Fine Arts Live Forever!’ is nog steeds actueel.

De muziek wordt deze ochtend verzorgd door Geena Dee, zang.

Praktische informatie
Kosten: Vrij toegankelijk, koffie/ thee €4,-
Aanmelden is niet nodig

Delen op social media