Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Koepelcollege Rutger Bregman

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op maandag 28 oktober 2019.

Historicus en opiniemaker Rutger Bregman verzorgt vanavond een prikkelend Koepelcollege over zijn nieuwe boek "De meeste mensen deugen". Hierin verweeft Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie.

  • maandag 28 oktober 2019
  • Van 20.00 uur tot 22.00 uur
  • Koepelkerk, Jansplein 60, Arnhem
  • 12.00
  • Aanmelden

Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het goede of het kwade? Met zijn boek herschrijft hij de geschiedenis en werpt hij nieuw licht op onze toekomst.

Rutger Bregman (1988) schrijft voor het journalistiek platform De Correspondent en reist de hele wereld over om over zijn ideeën in debat te gaan. Hij is bij velen bekend van de bestseller ‘Gratis geld voor iedereen’ waarin hij pleit voor de universele invoering van een basisinkomen. Zijn nieuwste boek ‘De meeste mensen deugen’ is net verschenen.

Het Koepelcollege wordt georganiseerd door Rozet en boekhandels het Colofon en Hijman Ongerijmd en vindt plaats in de Koepelkerk. De aanvang van het college is 20.00 uur (zaal open v.a. 19.30 uur). 

Aanmelden

Delen op social media