Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Kunstcafé in De Petersborg: Foto expositie Onze Wijk

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op maandag 23 september 2019.

In samenwerking met Rozet is het Fotocollectief Arnhem een aantal wijken ingetrokken om foto’s te maken.

  • maandag 23 september 2019
  • Van 10.30 uur tot 12.00 uur
  • De Petersborg, Slochterenweg 40
  • Toegang gratis, Voucher voor onbeperkt koffie of thee kost € 4,- (let op: pinnen is niet mogelijk).

Aan de hand van verschillende sociaal-maatschappelijke thema’s is de eigenheid van een aantal karakteristieke wijken van Arnhem en haar bewoners in beeld gebracht. Deze foto’s worden vervolgens ook in deze wijken tentoongesteld. Eén van de fotografen heet Jantien de Bruin. Zij richtte zich op het thema “eenzaamheid”. Op deze ochtend komt zij vertellen over het proces, haar bevindingen, haar aanpak en de werkwijze van het collectief. Natuurlijk zal zij haar verhaal ondersteunen met professionele beelden.

Dit keer kunt u het Kunstcafé bezoeken op een zorglocatie. We willen graag de bewoners, maar ook belangstellenden uit de omgeving uitnodigen om samen te genieten van een mooi programma. De presentatie wordt afgewisseld met live muziek.

Let op: dit Kunstcafé is op een maandag!

Delen op social media