Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Kunstcafé in de wijk Geitenkamp: Arnhemse Sijsjes

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op donderdag 16 mei 2019.

Op donderdag 16 mei organiseert Rozet weer een Kunstcafé in de wijk Geitenkamp.

  • donderdag 16 mei 2019
  • Van 10.30 uur tot 12.00 uur
  • De Beijer, Willem Beijerstraat 13

Bert Jager geeft een presentatie over Arnhemse Sijsjes (woordspeling op Arnhemse Meisjes), een licht verteerbaar en enthousiast verhaal over vogels die op één of andere manier met Arnhem te maken hebben. Van A (arend in het wapen van Arnhem) tot Z (zwaan in de brug in het Sonsbeekpark). Van oorsprong accountant, maar inmiddels fanatiek vogelaar, weet Bert alles te vertellen over de kunst van het vogelaar zijn. Hij laat vogelgeluiden horen en uiteraard toont hij de bijbehorende vogels op het scherm.
En welke vogels zien we in onze wijk het meest? Inbreng van het publiek is gewenst!

De ochtend wordt muzikaal opgeluisterd door het prachtige fluitspel van wijkbewoonster Margreet Dijkman. Zij brengt onder andere een ode aan de nachtegaal.

Praktische informatie

Kosten: Vrij toegankelijk, koffie/ thee €2,50
  Aanmelden is niet nodig
Delen op social media