Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Kunstcafé in Olympus Gym (Malburgen): De kunst van het schermen

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op donderdag 28 maart 2019.

Het Kunstcafé in een sportcomplex? Ja, want we ontvangen deze ochtend Georges Derop die ons alles vertelt over sport als inspiratie voor kunst.

  • donderdag 28 maart 2019
  • Van 10.30 uur tot 12.00 uur
  • Olympus Gym, Olympus 25

Georges Derop is al 40 jaar actief als schermleraar. Twaalf jaar lang was hij bondscoach van de Nederlandse Sabel teams, Dames en Heren. Honderddertig kampioenen van Nederland komen uit zijn koker. Daarnaast heeft hij altijd als kunstschilder gewerkt. Hoewel tijdens zijn actieve periode als schermer de kunst even op een laag pitje stond... Nu krijgt het schilderen meer de kans om verder ontwikkeld te worden. Thema van zijn schilderijen: sport en bewegen. Het stil zetten door het vast leggen van dat mooie unieke moment in sport, dans of welk bewegingsmoment dan ook.

De muziek wordt deze ochtend verzorgd door Rogelio (zang en gitaar).

Praktische informatie
Kosten: Vrij toegankelijk, koffie/ thee €2,50
Aanmelden is niet nodig

Delen op social media