Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Agenda

Op zoek naar ambassadeurs

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op dinsdag 1 oktober 2019.

Op dinsdag 1 oktober, van 16.00u tot 18.00u is er in Rozet een bijeenkomst voor vrijwilligers en belangstellenden over Arnhem Age Friendly Cultural City: Het Bruist aan de Rijn.

  • dinsdag 1 oktober 2019
  • Van 16.00 uur tot 18.00 uur
  • Auditorium, Rozet

Binnen dit project van het Fonds voor Cultuurparticipatie, gesteund door de gemeente Arnhem, proberen we ouderen een mooie ervaring te bezorgen met kunst en cultuuractiviteiten. Hiervoor willen we zo veel mogelijk ouderen in Arnhem bereiken en daarvoor hebben we uw hulp nodig!

We zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers die met een persoonlijk en warm contact het project willen uitdragen naar moeilijk bereikbare ouderen. Het blijkt namelijk dat zij zich het beste laten enthousiasmeren door persoonlijk contact van een vertrouwde gezicht. Met dit feit willen wij ambassadeurs inzetten om deze groep te boeien en binden aan het rijke kunst en cultuuraanbod van Arnhem.

Om dit onder de aandacht te brengen organiseren wij een bijeenkomst waarop we het over het ambassadeurschap gaan hebben. Het belooft een mooie middag te worden waarin kennismaking, informatie, plezier en inspiratie centraal staan. We kunnen ons goed voorstellen dat u wil weten wat dat ambassadeurschap nou precies inhoudt. Op deze middag gaan wij u helemaal bijpraten. Dit doen we interactief, omdat we ook erg benieuwd zijn naar uw inbreng.

Bij interesse kunt u zich aanmelden bij Ineke Tegelaar via ineke.tegelaar@rozet.nl In september zal er meer informatie bekend zijn over het programma, maar voor nu zou het al heel fijn zijn als u de datum vast in uw agenda wilt noteren.

Delen op social media