Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Openingsmanifestatie Sensation Grey

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op zaterdag 9 februari 2019.

Het bruist aan de Rijn. Onder die noemer breidt Rozet het aantal mooie projecten voor en door ouderen uit. De feestelijke openingsmanifestatie 'Sensation Grey' is zaterdag 9 februari! 

  • zaterdag 9 februari 2019
  • Van 14.30 uur tot 17.00 uur
  • Rozet

De komende twee jaar gaat Rozet met een groot aantal samenwerkingspartners uit de kunsten en zorg & welzijn hiermee aan de slag. De projecten worden georganiseerd en ondersteund door Age Friendly Cultural City (AFCC) van het Fonds voor Cultuurparticipatie en de Gemeente Arnhem.

Programma

Zaterdag 9 februari, van 14.30 uur tot 17.00 uur: openingsmanifestatie Sensation Grey.

Om 14.30 uur is de plenaire start met speciale gast Emile Ratelband. Hij neemt je mee in zijn gedachten over het fenomeen 'Wat is oud?'.

Vanaf 15.30 uur kun je daarna, onder het genot van een drankje, genieten van een mooi programma met optredens en informatie. En een DJ met muziek uit de jaren '50 en '60 en een voorproefje van de projecten die op stapel staan.

Toegang is gratis

55Plussers uit Arnhem zijn van harte welkom!

Delen op social media