Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Poëzie-avond met Tom Lanoye

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op vrijdag 1 februari 2019.

De landelijke poëzieweek viert de vrijheid van 31 januari t/m 6 februari 2019. Vrijheid gaat over vrij zijn van bezetters maar ook over je vrij voelen al individu. En hier vrij over kunnen denken. Rozet sluit aan op de landelijke poëzieweek, in samenwerking met de Culturele Onderneming.

  • vrijdag 1 februari 2019
  • Van 20.00 uur tot 21.45 uur
  • Rozet

Programma poëzie-avond

Met Tom Lanoye, Joost Oomen en 2 aanstormende talentvolle dichters

Poëzie is bij uitstek het genre om alle vormen van vrijheid te bezingen. In een gedicht zijn alle gedachten vrij. Tom Lanoye (1958) is een Vlaamse romancier, dichter, columnist, scenarist en theaterauteur. Hij is schrijver van een indrukwekkend aantal gedichtenbundels, romans en toneelteksten. Bekende romans zijn o.a. Sprakeloos en zijn laatste roman Zuivering. Dit jaar is hij schrijver van het Poëziegeschenk voor de Poëzieweek. In de lezing van vanavond staan zijn gedichten centraal.

Programma 1 februari 2019 bij Rozet. 

19.30 uur Inloop

20.00 uur Welkom aan Tom Lanoye

20.45 uur Pauze met signeersessie en goed glas wijn

21.15 uur Introductie 2 jonge talentvolle dichters

21.45 uur Einde

Entree € 12,50

Aanmelden

Delen op social media