Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Agenda

Poëzie-ontbijt met Jan Terlouw en burgemeester Marcouch

Deze activiteit heeft al plaatsgevonden op donderdag 31 januari 2019.

De landelijke poëzieweek viert de vrijheid van 31 januari t/m 6 februari 2019. Vrijheid gaat over vrij zijn van bezetters maar ook over je vrij voelen als individu. En hier vrij over kunnen denken. Rozet sluit aan op de landelijke poëzieweek en opent met een poëzie-ontbijt in samenwerking met de Culturele Onderneming.  

  • donderdag 31 januari 2019
  • Van 8.00 uur tot 9.00 uur
  • Rozet

Programma poëzie-ontbijt

Poëzie is bij uitstek het genre om alle vormen van vrijheid te bezingen. In een gedicht zijn alle gedachten vrij.

Op 31 januari, Gedichtendag, opent schrijver en oud-politicus Jan Terlouw de poëzieweek met een voorleesontbijt. Tijdens het ontbijt draagt hij voor uit zijn poëziedebuut, de dichtbundel "Gedichte gedachten". Het ontbijt begint om 08.00 uur en dhr. Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, start met een gedicht. Inloop vanaf 07.30 uur. De koffie en croissantjes staan voor je klaar!

Programma 31 januari 2019.

7.30 uur: Inloop

8.00 uur: Welkomstwoord

8.05 uur: Burgemeester Marcouch draagt een gedicht voor

8.10 uur: Jan Terlouw draagt voor uit zijn nieuwste boek / dichtbundel

8.30 uur: Signeren

9.00 uur: Einde

 

Locatie: Rozet derde verdieping

Entree € 7,50 euro

Aanmelden

 

Delen op social media