Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home

Gezocht: Arnhemse helden!

- DE AANMELDTERMIJN IS VERSTREKEN. JE KUNT JOUW HELD NIET MEER AANMELDEN. MEDIO DECEMBER MAKEN WE DE ARNHEMSE HELD 2020 BEKEND! - 

We zijn weer op zoek naar helden! Welke Arnhemmer is jouw held? Meld hem of haar aan en wie weet hangt jouw held binnenkort in Rozet Centrum tussen allemaal andere Arnhemse helden. 

De Arnhemse held. Dat is iemand die onbaatzuchtig is, te hulp schiet waar het kan en het hart op de juiste plek heeft. Bijvoorbeeld een collega die jou helpt met het invullen van ingewikkelde formulieren. Of een bekende die zich met hart en ziel inzet voor een duurzame wereld. Of een muzikant wiens muziek een steun voor jou is. Of...  

Medio december maken we bekend wie de Arnhemse held van 2020 is. 

*Je mag iedereen aanmelden, van jong tot oud, zolang hij of zij maar een link heeft met Arnhem. 

Meld hier jouw Arnhemse held aan

Jouw held op onze heldenrollen?

In Rozet Centrum hangen heldenrollen. Rollen met daarop foto's van mensen die belangrijk zijn (geweest) voor Arnhem. Sinds 2018 houdt Rozet jaarlijks de verkiezing van de Arnhemse held, zodat de helden van nu ook een plek krijgen in ons gebouw. Wie weet hangt jouw held binnenkort wel op een van onze heldenrollen!