Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Nieuws & agenda

Lunchconcert 'A Frenchman in New York'

14-08-2019 -

Hoe vergaat het een Fransman in New York? Net als George Gershwins American in Paris? Ensemble Ongestreken vertelt in dit programma op muzikale wijze het verhaal van een Franse boer die op zoek gaat naar avontuur in de grote stad.

De drukte, het lawaai en de haast die men hier altijd schijnt te hebben schrikken hem aanvankelijk af. Maar dan duikt hij een jazzbar in en ontdekt hij het swingende en levendige karakter van de stad New York…

De musici van Ongestreken, die een bijzondere mix van instrumenten bij elkaar brengen, laten het publiek kennismaken met de muziek van een groep componisten uit de vorige eeuw die elkaar in Parijs en New York ontmoetten en inspireerden. In A Frenchman in New York word je meegevoerd vanuit het idyllische Franse platteland naar de bruisende, swingende stad Ga op (muzikaal) avontuur met dit energieke en unieke ensemble!

Het concert is onderdeel van de NJO Muziekzomer Gelderland

Kom ook lunchen!

Het concert 'A Frenchman in New York' is gratis te bezoeken. Van tevoren is het mogelijk deel te nemen aan een lunch. De kosten voor de lunch zijn €7 en je moet je hiervoor aanmelden

Programma
12.00 uur: lunch
12.45 uur: ontvangst concert
13.00 uur: start concert

 

Delen op social media