Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Onze collectie

Aanvragen en inzagen extern magazijn

Sommige materialen bevinden zich niet in onze vestigingen, maar in het extern magazijn. Deze materialen kan je bij ons opvragen.

Materialen ter inzage aanvragen

In ons extern magazijn bewaren we tijdschriftjaargangen, jaarboeken en kranten. Tijdschriften en jaarboeken kan je vanuit onze vestigingen, maar ook vanuit huis ter inzage aanvragen. Zonder tegenbericht kan je ze de volgende dag inzien in bibliotheek Rozet Centrum. Kranten kan je alleen in ons extern magazijn inzien.

Tijdschriften en jaarboeken

Wil je tijdschriften of jaarboeken inzien? Via het online aanvraagformulier kan je deze opvragen.

We leggen de materialen voor je klaar bij de reserveringen op de eerste verdieping van Rozet Centrum. Deze vind je op de plank naast de uitleenautomaat (check-outs). Een aanvraag vóór 16.00 uur is de volgende werkdag aanwezig.

Deze service is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Wil je op zaterdag of zondag komen, denk er dan aan om tijdig je aanvraag te doen, dus op donderdag voor 16.00 uur. 

Spoedaanvragen die je op werkdagen vóór 12.00 uur doorgeeft (via telefoonnummer: 088 - 1970  396) zijn die dag vanaf 14.00 uur in Rozet Centrum aanwezig.

Vraag tijdschriften en jaarboeken aan

Kranten en tijdschriften

Wil je kranten of tijdschriften inzien, dan kan dat in ons extern magazijn. Het bezoekadres van het extern magazijn is: Rijnbrink, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem. Je kunt hier op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht. Wil je een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail.

Scanservice

Je kunt ook gebruikmaken van onze foto-/scanservice voor artikelen uit kranten en tijdschriften uit het extern magazijn. De gevraagde artikelen worden voor je gefotografeerd of gescand en per e-mail naar je verzonden. Deze service is gratis.

Vraag een scan aan