Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Rozet DigiTaalhuis

Leer computers en internet gebruiken

Wil je (beter) leren omgaan met een computer en internet? Moet je een DigiD aanvragen of belastingaangifte doen of heb je een andere digitale vraag? 

Bij het Rozet DigiTaalpunt leer je stap voor stap door zelf te doen. Thuis aan de slag kan ook.

In de bibliotheek

Inloopmiddag & Klik en Tik

Help je een vraag over computer- en internetgebruik? Of wil je leren hoe je de computer kunt gebruiken? Kom langs, vraag en oefen:

  • DigiTaalpunt Rozet Centrum - iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.
  • Digisterker - bij voldoende interesse organiseren we een cursus Digisterker.

Meer informatie

Inloopspreekuur computer en internet

Heb je vragen over het gebruik van jouw computer of tablet? Of heb je een vraag over het gebruik van internet? We helpen je graag:

  • Rozet Kronenburg – iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Zelfstandig oefenen op de computer

Buiten de inloopspreekuren kan je ook zelfstandig aan de slag met de programma´s op oefenen.nl. Je kunt werken op de computers in Rozet Centrum, Kronenburg en Presikhaaf. Je hebt hier geen abonnement voor nodig.

Bekijk onze openingstijden

Oefen ook thuis!

Thuis aan de slag met taal, rekenen en je digitale vaardigheden kan ook. Maak een gratis account aan en oefen met Klik & Tik (oefenen met computer en internet) en Steffie (uitleg over digitale overheidsdiensten).

Ga naar oefenen.nl