Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Bibliotheek

Vakantiebieb: een zomer vol verhalen

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb heb je toegang tot de mooiste e-books en luisterboeken. Voor jong en oud. De app is open voor iedereen tot 1 september, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Op deze OnlineBibliotheek.nl pagina staan de downloadlinks vermeld.

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.


Winactie voor jeugdige lezers
Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen we ze om door te geven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.


Titellijst
Benieuwd welke boeken je allemaal vindt in de Vakantiebieb? Bekijk hier de titellijsten.


Over de VakantieBieb
De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en (binnenkort) in de Google Playstore. Op deze pagina staan de download-links vermeld.

De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland. Voor meer informatie zie
www.vakantiebieb.nl.