Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Speciaal voor de jeugd
  4. Verhalenvangers: 4 t/m 12 jaar

Doe mee aan de cartoonwedstrijd!

Schuilt er in jou een echte tekenaar? Verzin jij de leukste cartoon? Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

Op deze pagina geven we je wat tips. Of meld je aan voor een van de workshops. Lever jouw cartoon uiterlijk 31 oktober bij ons in.  

Verhalenvangers cartoonwedstrijd

Wij gaan in september en oktober op zoek naar de coolste cartoon van Arnhem. Verzin een eigen superheld, grappig beest of ondeugende hoofdpersoon en maak een mooi verhaal. Het hoeft niet lang te zijn, als het maar origineel is.

Je kunt een formulier ophalen in Rozet Centrum, Presikhaaf, Kronenburg of Bibliobus of download het formulier hier. Op een eigen blad een cartoon maken mag ook. Vergeet niet je naam, leeftijd en e-mailadres erop te zetten voordat je deze inlevert! Inleveren kan tot en met 31 oktober.

Hoe teken je een cartoon?

Wil je weten hoe je een leuke cartoon kunt tekenen? We helpen je op weg:

Heel veel succes, zet 'm op!

Doe mee met de workshop!

Illustrator Anne geeft je deze workshop veel tips en trucs voor het maken van een supercoole cartoon. Meld je gratis aan voor de workshops in Rozet Centrum, Kronenburg of Presikhaaf.

Meer informatie en meld je aan