Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Non-formeel leren

Haal je certificaat bij CLOCK!

CLOCK is de non-formele leerweg voor autodidacte kunstprofessionals en culturele ondernemers, organisaties en praktijkbeoefenaars.

CLOCK is een internationale community van non formals in de culturele en creatieve sector, actief in onder meer negen Europese landen, waaronder Nederland. Zij staat voor het leren van en met elkaar.

De community gaat uit van de erkenning van vaardigheden, kennis en ervaring opgedaan in de praktijk. CLOCK wil deuren openen voor gecertificeerde kandidaten en brengt de formele en de non-formele wereld dichter bij elkaar.

Bootcamp CLOCK op 15, 16 en 17 april

BOOTCAMP CLOCK OP 15, 16 EN 17 APRIL 2019. Een officieel erkend certificaat in drie dagen. Nu 500 euro i.p.v. 1500 euro! (ex. btw)

Op 15, 16 en 17 april vindt de bootcamp CLOCK plaats. De eerste 10 kandidaten die zich inschrijven worden gedeeltelijk gesponsord door de drie partnerorganisaties. Certificering kost 1500 euro (ex. btw), maar dankzij sponsoring betalen kandidaten slechts 500 euro (ex. btw) eigen bijdrage.

Wie kan meedoen?

Ervaren praktijkbeoefenaars die hun CV willen upgraden kunnen meedoen. In de driedaagse CLOCK Bootcamp behaal je je certificaat.

  • CLOCK toont het niveau van praktijkbeoefenaars aan
  • CLOCK certificeert op het niveau van sectordeskundige (master), associate degree (HBO) en advanced trainee (MBO, VAVO, Havo)
  • CLOCK draagt ​​bij aan duurzame inzetbaarheid van praktijkbeoefenaars 
  • CLOCK draagt ​​bij aan diversiteit in het werkveld
  • CLOCK stimuleert talent- en loopbaanontwikkeling  

Meer informatie over CLOCK:
www.clockyourskills.com
www.cultuurcollege.nl/clock

CLOCK Australië

CLOCK is een wereldwijd initiatief. Australië is een van de deelnemende landen. Lees hier meer over de Bootcamp die zij organiseerden. 

Vragen en aanmelding

Voor vragen en aanmelden neem je contact op met maribel.cocoperez@rozet.nl, angelaverdurmen@cultuuroost.nl en clockyourskills@lkca.nl.

Partners

In Nederland werken LKCA, Cultuur Oost en Rozet samen aan de doorontwikkeling en implementatie van CLOCK.

Hoe werkt CLOCK certificering?

Kandidaten bouwen online hun portfolio op en geven daarmee anderen inzicht in hun professioneel niveau.

  • Met vijf jaar praktijkervaring en tenminste vier projecten uitgevoerd in de laatste twee jaar, kun je opgaan voor Europese certificering via het SCQF (Scottish Credit and Qualifications Framework). CLOCK valideert op drie niveaus: sector expert (master), associate degree (HBO) en advanced trainee (MBO, VAVO, Havo). Het masterniveau is Engelstalig.
  • Je krijgt ondersteuning van mentoren face to face, via skype, mail en telefoon.

Contact

Neem contact op met Rozet, Maribel Coco Perez, maribel.cocoperez@rozet.nl of 026-354 31 00 of 06-5799 66 76.