1. Home
  2. Onderwijs
  3. Non-formeel leren

Haal je certificaat bij CLOCK!

CLOCK is de non-formele leerweg voor autodidacte kunstprofessionals en culturele ondernemers, organisaties en praktijkbeoefenaars.

CLOCK is een internationale community van non formals in de culturele en creatieve sector, actief in onder meer negen Europese landen, waaronder Nederland. Zij staat voor het leren van en met elkaar.

De community gaat uit van de erkenning van vaardigheden, kennis en ervaring opgedaan in de praktijk. CLOCK wil deuren openen voor gecertificeerde kandidaten en brengt de formele en de non-formele wereld dichter bij elkaar.

Bootcamp CLOCK:
Najaar 2022

Jaarlijks organiseren we de Bootcamp CLOCK, waarbij je officieel erkend certificaat behaalt in een korte periode. Lijkt jou dat ook wel wat? Schrijf je dan in voor de Bootcamp van dit najaar!

Kosten: €1500,- p.p. inclusief btw

Bekijk hier het schema

Meer info
Neem contact op met Maribel Coco Perez, maribel.cocoperez@rozet.nl | 06-5799 66 76. 

Wie kan meedoen?

Ervaren praktijkbeoefenaars die hun CV willen upgraden kunnen meedoen. In de driedaagse CLOCK Bootcamp behaal je je certificaat.

  • CLOCK toont het niveau van praktijkbeoefenaars aan
  • CLOCK certificeert op het niveau van sectordeskundige (master), associate degree (HBO) en advanced trainee (MBO, VAVO, Havo)
  • CLOCK draagt ​​bij aan duurzame inzetbaarheid van praktijkbeoefenaars 
  • CLOCK draagt ​​bij aan diversiteit in het werkveld
  • CLOCK stimuleert talent- en loopbaanontwikkeling  

Meer informatie over CLOCK:
www.clockyourskills.com
www.cultuurcollege.nl/clock

CLOCK Australië

CLOCK is een wereldwijd initiatief. Australië is een van de deelnemende landen. Lees hier meer over de Bootcamp die zij organiseerden. 

Interview met Ismene Elbers
Ismene Elbers is Kunst Cultuur Coach. Zij is een van de deelnemers van het CLOCK certificeringstraject. Lees hier haar verhaal. 

Vragen en aanmelding

Voor vragen en aanmelden neem je contact op met maribel.cocoperez@rozet.nl, angelaverdurmen@cultuuroost.nl en clockyourskills@lkca.nl.

Partners

In Nederland werken LKCA, Cultuur Oost en Rozet samen aan de doorontwikkeling en implementatie van CLOCK.

Hoe werkt CLOCK certificering?

Kandidaten bouwen online hun portfolio op en geven daarmee anderen inzicht in hun professioneel niveau.

  • Met vijf jaar praktijkervaring en tenminste vier projecten uitgevoerd in de laatste twee jaar, kun je opgaan voor Europese certificering via het SCQF (Scottish Credit and Qualifications Framework). CLOCK valideert op drie niveaus: sector expert (master), associate degree (HBO) en advanced trainee (MBO, VAVO, Havo). Het masterniveau is Engelstalig.
  • Je krijgt ondersteuning van mentoren face to face, via skype, mail en telefoon.

Contact

Neem contact op met Rozet, Maribel Coco Perez, maribel.cocoperez@rozet.nl of 026-354 31 00 of 06-5799 66 76.