1. Home
  2. Activiteiten

Dans en Beweging

Lekker de vloer op, je hoofd uitzetten en vanuit je lichaam ervaren. Een heerlijke vorm van expressie, gezond voor zowel lichaam als geest. 

Er zijn weinig dingen zo bevrijdend als bewegen op muziek, en die ervaring gunnen we natuurlijk iedereen. Daarom hebben we een ruim aanbod waarbij 'voor ieder wat wils' het uitgangspunt is. Je kunt kiezen uit verschillende dansstijlen, die geschikt zijn voor allerlei leeftijden en niveaus. Maar er is nog veel meer te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan mime, vogue of yoga! De keuze is reuze, dat is in elk geval zeker. 

Versteegh Kids

Juist voor jonge kinderen zijn muzikale vorming en motorische ontwikkeling heel belangrijk. Niet voor niks kunnen kinderen niet stil blijven zitten als ze muziek horen, ze willen dansen! Kinderen vanaf 1,5 kunnen al terecht bij ons voor bijvoorbeeld Dreumesdans of Peuterdans. Maar ook voor de kinderen van de opvolgende leeftijdscategorieën hebben een overvloed aan keuze! 

Proefles, inschrijven of meer weten? Kijk op www.dansenbijversteegh.nl. Daar vind je ook info over Breakdance, Streetstyles en al onze andere cursussen.

 

De Vloer

Dans, zing, speel mee!
Bij De Vloer vind je lessen dans, theater, musical, body & mind voor alle leeftijden (van 2,5 tot 99 jaar) en niveaus.

Kom jij mee De Vloer op? Kijk op www.devloer.nu