Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Erfgoed
  3. Nieuws & agenda

Lezing over Plastic Soup Atlas van de Wereld

21-02-2019 -

Tijdens het event Arnhem Plasticvrij? heeft plastic soep de hoofdrol. Wat zijn de oorzaken, gevolgen en mogelijke oplossingen? Michiel Roscam Abbing, auteur van Plastic Soup Atlas van de Wereld, geeft donderdag 21 februari een lezing in Rozet. Deelname is geheel gratis.

Lezing - Michiel Roscam Abbing
Datum: donderdag 21 februari
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Rozet, auditorium
Prijs: gratis

Plastic soep?

Wat is precies het probleem van plastic soep? In het boek Plastic Soup, Atlas van de Wereld wordt dit wereldwijde milieuprobleem aan de hand van 60 thema's belicht.   

Michiel Roscam Abbing

Michiel Roscam Abbing werkt als onderzoeker bij de Plastic Soup Foundation. Hij is auteur van de atlas. Hij plaatst tijdens de lezing verschillende aspecten van de plastic soep in perspectief. Dat gebeurt aan de hand van recente wetenschappelijke inzichten, indringende foto’s en infographics.

Aanmelden

Delen op social media