Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Erfgoed

Familieloket

We zijn vaak bezig met innovatie, technologie en de toekomst. Maar waar komen we nou eigenlijk vandaan? Steeds meer mensen verdiepen zich in hun familiegeschiedenis. Door middel van stamboomonderzoek kun je al een heel eind komen bij het uitpluizen van je volledige genealogie.

Zo kun je bij Rozet terecht met al je vragen rondom het onderzoek naar jouw stamboom. Onze medewerkers zijn ontzettend ervaren op het gebied van het starten van stamboomonderzoek, en kunnen je goed op weg helpen bij je onderzoek! Met beperkte informatie kun je al starten: een trouwboekje, foto met naam en datum of een overlijdensbericht is al genoeg om te beginnen. 

Wil je meer weten over je voorouders, en ben je op zoek naar begeleiding bij dit mooie proces? Mail dan naar familieloket@rozet.nl, dan helpen wij je op weg!

Online

We zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om online consulten aan te bieden. Hou vooral deze pagina in de gaten voor updates.