Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

Generaties

Van 17 januari t/m 7 april 2020 staat Rozet in het teken van generaties. Met een tentoonstelling en diverse activiteiten brengen we verschillende generaties samen. We delen verhalen, leren van elkaar en inspireren elkaar.

Tentoonstelling

Verschillende fotografen en kunstenaars exposeren in de kaders langs de trappen in Rozet. Ze hebben zich allemaal laten inspireren door mensen van diverse leeftijd en uit meerdere generaties. Verhalen van mensen in woord en beeld.

Bekijk alle exposanten

Activiteiten

Tot 7 april van dit jaar organiseren we verschillende activiteiten waarmee we generaties met elkaar in contact brengen.

Bekijk alle activiteiten

Familieloket

Altijd al meer willen weten over je voorouders? In het familieloket in het Erfgoedcentrum helpen we je op weg met onderzoek naar de geschiedenis van je familie. Zelfs met weinig informatie, zoals een trouwboekje, een oude foto met naam en datum of een overlijdensbericht, kun je een onderzoek starten. Kom je langs? Neem dan minimaal een achternaam en huwelijks- of sterfdatum mee van één van je (groot)ouders.

Iedere zaterdag (8 februari t/m 28 maart), 10.00-13.00 uur
Iedere woensdag (5 februari t/m 25 maart), 14.00-17.00 uur
Zondag 8 en 15 maart, 14.00-16.00 uur
Erfgoedcentrum Rozet, gratis