Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

Jeugd Cultuur Award 2019

Op 3 november 2019 worden weer de Jeugd Cultuur Awards uitgereikt. Verschillende projecten strijden om een (geld)prijs voor het beste initiatief rondom actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd van 4 tot 18 jaar.

Inmiddels zijn er talloze mooie projecten aangemeld. Maar liefst vijf van deze initiatieven zijn in de race voor de publieksprijs. Heb jij al gestemd op jouw favoriete project? Klik op de knop hieronder en laat je stem horen!

Stem nu!

 

 

Winnen
Naast de publieksprijs is er zoals gewoonlijk ook een juryprijs te winnen! De eerste prijs ontvangt een bedrag van €750,-. De tweede en derde prijs krijgen ieder €250,-. Het bedrag kan worden besteed aan het verder verbreden of verdiepen van het initiatief. Daarnaast geeft het winnen van de Jeugd Cultuur Award een stimulans aan je netwerk in Arnhem en is het een waardering voor alle inspanningen. 

Voorwaarden
Uit alle nominaties kiest een onafhankelijke jury de drie beste projecten uit. Hierbij letten zij op vier belangrijke pijlers:
- het project vindt plaats in een Arnhemse wijk en past bij de leefwereld van de jeugd (wijkgericht)
- het initiatief stimuleert de creativiteit, talenten en/of culturele interesse van de jeugd (artistiek)
- de activiteit heeft een duurzaam karakter in de wijk en betrekt bij voorkeur wijkgenoten (participatief)
- de wereld van jeugd (die soms lastig toegang heeft tot culturele initiatieven) is vergroot door het project (vernieuwend)

We reiken de prijzen uit tijdens een feestelijke Award Show op 3 november vanaf 14 uur in Rozet.

Voor vragen kun je contact opnemen met: sandra.arnhem@jeugdfondscultuur.nl