Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

Jeugd Cultuur Award 2019

Op 3 november 2019 worden de jaarlijkse Jeugd Cultuur Awards weer uitgereikt. Verschillende projecten strijden om een (geld)prijs voor het beste initiatief rondom actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd van 4 tot 18 jaar. Ken jij een kanshebbend project? Je kan tot 1 september jouw nominatie doorgeven!

Project aanmelden!

 

 

Winnen
Er is zowel een juryprijs als een publieksprijs te winnen! De eerste prijs ontvangt een bedrag van €750,-. De tweede en derde prijs krijgen ieder €250,-. Het bedrag kan worden besteed aan het verder verbreden of verdiepen van het initiatief. Daarnaast geeft het winnen van de Jeugd Cultuur Award een stimulans aan je netwerk in Arnhem en is het een waardering voor alle inspanningen. 

Voorwaarden
Uit alle nominaties kiest een onafhankelijke jury de drie beste projecten uit. Hierbij letten zij op vier belangrijke pijlers:
- het project vindt plaats in een Arnhemse wijk en past bij de leefwereld van de jeugd (wijkgericht)
- het initiatief stimuleert de creativiteit, talenten en/of culturele interesse van de jeugd (artistiek)
- de activiteit heeft een duurzaam karakter in de wijk en betrekt bij voorkeur wijkgenoten (participatief)
- de wereld van jeugd (die soms lastig toegang heeft tot culturele initiatieven) is vergroot door het project (vernieuwend)

We reiken de prijzen uit tijdens een feestelijke Award Show op 3 november vanaf 14 uur in Rozet.

Project aanmelden
Heb jij meegedaan aan iets tofs in jouw wijk? Of ben je juist de initiatiefnemer van een gaaf project? Je kunt tot 1 september 2019 een project aanmelden door het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. We vinden het leuk om via beeldmateriaal alvast een indruk te krijgen van het project, dus stuur dat vooral mee!

Project aanmelden!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met: sandra.arnhem@jeugdfondscultuur.nl