Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Speciaal voor de jeugd
  4. Voor jongeren

Rozet Jongerenteam

Join het Rozet Jongerenteam! Wij zijn op zoek naar jonge, creatieve en enthousiaste Arnhemmers die hun eigen events willen organiseren.

Een belangrijk doel van Rozet is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle inwoners van Arnhem. Daarom willen wij jongeren de ruimte en ondersteuning geven om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Wat er zoal mogelijk is? Dat beslis jij zelf! Van mini-festivals tot ruilbeurzen, van game-avonden tot danssessies, van muziek leren produceren tot samen eten, van je eigen radioprogramma maken tot leren cv’s schrijven… alle ideeën zijn welkom!

  • Hoe vaak? > Zeg het maar!
  • Wanneer? > We vinden wel een goed moment!
  • Hoelang? > Laten we starten met een jaar!
  • Met hoeveel? > 10 tot 12 jonge Arnhemmers en 1 of 2 coaches van Rozet
  • Voor wie? > Jonge Arnhemmers tussen ongeveer 16 en 26 jaar

Denk je nu, leuk… maar ik twijfel of dit iets voor mij is…. Ga dan zaterdag 11 januari 2020 de hele dag met Rozet mee op inspiratietrip naar het jongerenteam VERS in Groningen. Zij gaan laten zien hoe zij het hebben aangepakt, wat zij allemaal voor tofs organiseren en hoe wij dat in Arnhem ook voor elkaar kunnen krijgen. De datum voor deze trip wordt nog bekend gemaakt.

Opgeven voor het Rozet Jongerenteam
Of lijkt het je leuk om mee te gaan naar Groningen?
Vul dan onderstaand formulier in.