Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Jouw wijk

Dit doen we in het Arnhemse Broek

Het Arnhemse Broek is een wijk met veel geschiedenis. In de Middeleeuwen stonden er steenovens en later kwam hier het eerste industriegebied van Arnhem. Inmiddels is het een gevarieerde wijk waar bijna 6.000 mensen wonen.

Rozet organiseert activiteiten, verbindt mensen en organisaties en ondersteunt de initiatiefnemers in de wijk. 

Projecten in Arnhemse Broek

Woon jij in het Arnhemse Broek? Dan is Rozet ook bij jou in de buurt actief. Samen met bewoners en (culturele) partners organiseren we diverse projecten. We kijken wat de wensen zijn en wat nodig is en maken elk jaar een wijkgericht, cultureel programma. We zijn er voor jong en oud, dus ook voor jou. 

Foto project Bank

Hiernaast zie je een foto van Bank, een project van Rob Voermans en Astrid Aries samen met kinderen van de Paulusschool en buurtbewoners. 

Broek in de Pan

Samen eten en elkaar leren kennen. Dat is waar het bij 'Broek in de Pan' om gaat. Een bewoner kookt een maaltijd in de rijdende keuken en vertelt over zijn leven. Zijn buren nemen plaats bij de keuken, luisteren én genieten van het heerlijke eten. 

Rijdende keuken toert weer door de wijk 

Verhalenkok Yvonne Laan en muzikant Wim Hilgeman trekken weer door de wijk (programma) met Broek in de Pan. Van 21 maart tot en met 21 april 2019: elke donderdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer over Broek in de Pan

Wijktheatertour

Het is nog even wachten, maar ook in 2019 organiseert Muziektheater de Plaats van en voor bewoners een vrolijke verrassende en avontuurlijke wijktheatertour. De start is na na de zomer!

3 mensen die toneel spelen, 1 publiekslid