Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Jouw wijk

De bulttent en de Parade

Sinds jaren wordt het Hoogte80 Festival officieel geopend met een bonte parade vanuit de wijk Geitenkamp. Ook doen verschillende culturele organisaties van de Geitenkamp mee aan het festival. De samenwerking met Stichting Kunst op de Bult is hecht.

Ook in 2019 staat de Geitenkamp op Hoogte80 Festival! In samenwerking met Rozet, ontwikkelde Kunst op de Bult een wervelend cultureel programma.

De Bult-tent is gevuld met lokaal talent. Theater, muziek en leuke workshops. Dit jaar is er ook weer een open Podium, waar iedereen kan optreden.

Het Taart Bak Huus

Het thee/koffie kaffee zal deze keer opvallen door heerlijke geuren en prachtige kleuren. Iedere dag een andere bakker aan het werk. Dus elke dag super verse taarten/gebak en ….
Kom dat proeven! Laat je op ons terras verrassen door muziek, dichters, diverse soorten verse thee, munt, gember, citroen en meer…..
Welkom op de Mad Tea Party!