Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen
  4. Mode in Rozet

Klerenzooi!

Voor leerlingen van zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs is er het educatieproject 'Klerenzooi!'. Aan de hand van de productie van een spijkerbroek ontdekken leerlingen meer over de fastfashion-industrie. 

Het doel van 'Klerenzooi!' is om leerlingen na te laten denken over fastfasion en ze te laten kijken naar alternatieven voor een duurzame toekomst van de mode-industrie. Leerlingen ervaren in het project verschillende onderdelen van het productieproces om zo de impact van de jeansindustrie aan de andere kant van de wereld voelbaar te maken. Ook gaan ze aan de slag met het recyclen en upcyclen van hun spijkerbroek. 

Wil je meer informatie over het project? Stuur dan een e-mail naar De Kleedkamer.