Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home

Kortste (Uit)nacht

Zondag 21 juni is het de langste dag van het jaar. En dat vieren we met kortste (Uit)nacht. Vier met ons mee en geniet thuis of bij Rozet van een piekfijn programma op het panoramaterras. 

 

Muziek, dans, spoken word en heerlijk chillen op het terras. Met onder andere Veronique Efomi, Susana Aria Herrero & Jürgen Rijkers, Superbloem en Ishfarah. 
Je gastheer voor vanavond is Hamza Mutabazi en de tunes komen van de decks van ANDR3ZZ CALDERON.  

Live erbij zijn? Reserveer je plek!
We hebben de Kortste (Uit)nacht ingedeeld in drie blokken. Per blok kunnen 15 mensen op ons dakterras genieten van Arnhemse artiesten. Entree is gratis!
Let op: 1 plek per persoon en je kunt maar voor 1 tijdsblok reserveren.

Is er geen plek meer? Geen nood, dankzij de livestream kun je er bij zijn vanuit je eigen huis. 

Hamza Mutabazi

Veronique Efomi - spoken word
Veronique is dichteres, spokenword-artieste en songwriter. Geboren in Congo en vanaf haar derde opgegroeid in Nederland. Ze is naar eigen zeggen ‘een huppelende brug tussen het publiek en verstopte emoties’,. Thema’s als bijvoorbeeld haar jeugd, relaties, taboes, angsten en vrouwelijkheid zijn de rode draad in haar werk.
Met alleen haar stem vertelt ze haar waargebeurde verhalen, bijna ritmisch en rijmend, met een mix van opluchting, kracht, kwetsbaarheid, die verschuild liggen onder driedubbele lagen, onverwachtse wendingen en met vlagen van absurdisme.
https://www.veroniqueefomi.com/

Superbloem - muziek
Superbloem speelt hypnotische grooves en zwoele melodieën.
Instrumentale verhalen die je meenemen naar een andere dimensie.

Bandlid Bud Kolk is docent bij De Muziekmakerij.

https://www.facebook.com/SUPERBLOEM/

De Vloer - dans

De dansers van De Vloer, school voor podiumkunsten zullen hun eigen werk laten zien. Helemaal zelf gemaakte solo's, duetten en trio's dus! Zowel urban als moderne dansstijlen passeren de revue.
Wil je meer weten over De Vloer, de Dancecrews en de TOPklas dans? Kijk dan op www.devloer.nu

Susana Arias Herrero & Jürgen Rijkers
Prachtige flamenco zonder filter recht uit el corazón en bomvol fuego! 

Jürgen Rijkers is docent bij De Muziekmakerij.

De Vloer - dans

De dansers van De Vloer, school voor podiumkunsten zullen hun eigen werk laten zien. Helemaal zelf gemaakte solo's, duetten en trio's dus! Zowel urban als moderne dansstijlen passeren de revue.
Wil je meer weten over De Vloer, de Dancecrews en de TOPklas dans? Kijk dan op www.devloer.nu

Huis van Puck@Rozet - Floris de Vree
Floris heeft maar één doel voor ogen: de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. Of het nou door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek is, dat is hem om het even. 
En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, da’s toch alleen maar mooi meegenomen? 

Kate Donkor - o.s.h.u.n.m.a.r.e. 
Kate is een alleskunner, als muzikante bekend als 
Oshunmare maar ze is ook spoken word artiest. 
Vanavond brengt ze een tasty zomermix van haar werk. 
https://www.facebook.com/Oshunmare 

Muziektheater De Plaats & Rozet - Op het puin 
In 1946 werd door 600 Arnhemmers op de puinhopen van de Eusebius het muziektheaterstuk Op Het Puin uitgevoerd. Het verloren gewaande stuk en de teksten werden onlangs teruggevonden. Op 11 mei 2021, precies 75 jaar later, blazen Muziektheater de Plaats en Rozet Op Het Puin nieuw leven in. Op dezelfde locatie als toen: in en rondom de Eusebiuskerk. 
Vanavond geven regisseur Lise-Lott Kok, performer Mirthe Dokter en saxofonist Miguel Boelen een klein voorproefje. Kijk en luister je mee? 

Ishfarah - spoken word

De 19-jarige Ishfarah schrijft liedjes en gedichten. Ze laat zich inspireren door rap- en songteksten in de Nederlandse straattaal en andere talen! 
Met haar gedichten wil ze de grens tussen rap en poëzie vervagen. Ook wil ze straattaal in een nieuwe context presenteren. Ze hoopt dat meer mensen zo de schoonheid en creativiteit van straattaal zullen horen en tegelijkertijd het plezier van poëzie zien.