Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Zakelijk

MKB

Rozet is volop in ontwikkeling. Zowel voor de Arnhemse bevolking als op zakelijke vlak. Het team van Rozet Zakelijk werkt hard aan een aantal succesvolle proposities gericht op de MKB-markt in de regio Arnhem.

MKB Arnhem Leert!

Aanmelden voor MKB Arnhem Leert! op 28 september is niet meer mogelijk.

Rozet voor MKB

Vanuit zakelijk perspectief vraagt Rozet aan alle ondernemers in de regio Arnhem: “Waar kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en je medewerkers?” Rozet heeft een heel scala aan mogelijkheden om uw bedrijf te helpen en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van diversiteitsissues met Vernieuwers van de Toekomst, of een echt goed aansprekend verhaal presenteren in plaats van een presentatie oplezen.

Interesse? Wil je meer weten over het aanbod van Rozet voor MKB-bedrijven en hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou en je medewerkers? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of  Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.