1. Home
  2. Activiteiten

Muziek

Muziek klinkt overal, of je er nu van houdt of niet. Het is niet voor niets dat artiesten met hun muziek zo'n grote invloed hebben op de maatschappij. Muziek raakt je, ontroert je, beweegt je en brengt je samen. 

Via Rozet en haar netwerkpartners kun je allerlei muziekcursussen volgen, ongeacht je leeftijd, ervaring, stijl of instrument. 

Neem een kijkje bij de onderstaande aanbieders, en wie weet kun je jouw passie voor muziek binnenkort (verder) verkennen. 

De Muziekmakerij

De Muziekmakerij heeft muziekcursussen in alle soorten en maten voor je in petto. 

Zo zijn er bijvoorbeeld harplessen, maar ook een cursus Muziekproductie. Ga naar de website om het brede aanbod te bekijken. 

De Vloer

Ook bij De Vloer kun je terecht voor je gewenste portie muziek. 

Kijk eens naar muziektheater voor gevorderden of musical voor volwassenen

Gladback

Glad Back is dé come- back voor 49+ muzikanten, zangers/zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld of een kans voor diegenen met voldoende muzikale achtergrond die daar altijd al van gedroomd hebben.

Muzikale (zang)ervaring, instrument beheersing, enthousiasme, een goed gehoor en kunnen samenwerken moet je in ieder geval in huis hebben, noten kunnen lezen is niet nodig.

Meer weten? Ga naar de website

Phoenix Vocal Coaching

Zingen is goed voor je humeur, je gezondheid en je geest! 

Heb jij het altijd al willen leren?  Wil je heerlijk een uur uit je dak gaan als uitlaatklep? Het hart van een lied beter vertolken? Of meer nuance aanbrengen in jouw stem of juist aan kracht winnen? Wil jij je zangtechniek verbeteren voor een auditie of als professional de juiste techniek die jou WEL door die drie sets heen draagt, in dat drukke weekend, of je laat excelleren tijdens een avondvullende theatershow! Gezond leren zingen doe jij in welke stijl jij wilt met de liedjes die jij te gek vind!  Leer, Ontdek, sta verbaasd over je mogelijkheden en voel je vrij en zeker!

Meer weten? Ga naar de website!