Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Zakelijk

Nederrijn

Rozet is een culturele organisatie, gevestigd in het gelijknamige gebouw in hartje centrum. Het is het middelpunt voor taal, kunst en erfgoed in Arnhem. Door het ontwerp, uitvoering en interieur is het een gebouw waar de stad Arnhem trots op is. Als partner van Nederrijn Schoonmaak profiteer jij van extra voordelen bij Rozet.

Unieke locatie

Zoek je een unieke locatie voor een creatieve vergadering of een onvergetelijk evenement? Dat kan in Rozet, dé plek waar verbindingen worden gelegd. We hebben diverse arrangementen voor uiteenlopende doeleinden. Al onze ruimtes zijn ingericht met hedendaagse faciliteiten en centraal gelegen in Arnhem. Relaties van Nederrijn ontvangen 10% korting op de zaalhuur in Rozet. Wij ontvangen je graag in ons inspirerende gebouw.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt, het is goed om je te blijven ontwikkelen. Rozet kan je daarbij helpen. Tijdens onze trainingen staat de praktijk, jouw praktijk, altijd centraal. Vanuit een theoretisch vertrekpunt wordt direct de vertaling gemaakt naar de praktijk, waarbij situaties die je zelf inbrengt de leidraad vormen. Je leert bestaande problematiek door een nieuwe bril te bekijken en krijgt vaardigheden aangereikt die je direct op je eigen praktijk kunt toepassen. Je ontvangt bij een boeking van een Rozet-training 10% korting. Neem voor meer informatie contact met ons op via zakelijk@rozet.nl.

Samen werken

Wil je als ondernemer bijdragen aan een sterker klimaat van Arnhem? Word partner van Rozet! De fondsen die Rozet als non-profitorganisatie dankzij deze samenwerking verwerft, worden volledig benut om de doelstellingen rond taal, kunst en erfgoed te realiseren.

Lees meer