Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Arnhem Urban Trail door Rozet

24-11-2019 -

Na de succesvolle editie van de KLM Urban Trail Arnhem afgelopen jaar keert het populaire evenement op zondag 24 november 2019 terug. Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en verrassend nieuwe parcoursen van 5 km en 10 km door de binnenstad van Arnhem. Ook Rozet en de Historische Kelders zijn weer opgenomen als onderdeel van het bijzondere hardloopevenement.

De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Na afloop kun je samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen.

Informatie en inschrijven via de website van KLM Urban Trail Arnhem.

Delen op social media