Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Nieuws

Bach, Daniël Lohues en Holland Baroque

04-06-2019 -

Voor examenklassen muziek

Holland Baroque is komend seizoen Ensemble in Residence in Musis Sacrum. Daniël Lohues, muzikale en artistieke duizendpoot, gaat in het najaar van 2019 samen met het ensemble Holland Baroque op zoek naar Bach. De repetities zijn in Musis Sacrum en examenklassen muziek kunnen daarbij zijn!

Tijdens de repetities kruipen leerlingen in de huid van de musici en ervaren ze hoe een programma ontstaat. Ze maken het creatieve proces mee en realiseren zich wat er voor nodig is om een programma te maken. Na afloop van de repetities kunnen de leerlingen met de musici in gesprek.
De repetities vinden plaats van 16 t/m 20 september, in Musis Sacrem te Arnhem. De kosten voor het bijwonen zijn € 5,00 per leerlingen. Maximaal 30 leerlingen per keer.  

Interesse? Neem contact op met Holland Baroque om jouw klas in te plannen via Liane Verheul, liane@hollandbaroque.com.  Wees er snel bij, want de capaciteit is beperkt.

Delen op social media