Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Foto- en Gedichtenwedstrijd Denkend aan Arnhem

16-08-2019 -

Dit jaar wordt voor de vierde keer de foto- en gedichtenwedstrijd Denkend aan Arnhem gehouden. Arnhemmers kunnen met hun eigen foto’s en gedichten uitdrukken waarom Arnhem voor hen zo bijzonder is.

De mooiste foto’s en gedichten worden op posterformaat opgehangen in Stadschouwburg Arnhem, het gemeentehuis, de gemeentelijke parkeergarages, de Little Windows in de binnenstad en in Rozet.

Een jury, bestaande uit de fotografen Rens Plaschek en Jacques Kok, Walter Jansen (boekhandel ’t Colofon), Manon Cornelissen (citymarketing gemeente Arnhem), Harry van der Ploeg (de Gelderlander), Astrid Albers (Rozet), Marian van Hooij (Platform Binnenstad Arnhem) en Arlette de Jong (Musis en Stadstheater Arnhem) beoordeelt de inzendingen.

Wethouder Jan van Dellen zal op 1 oktober om 16.30 uur de winnaars aanwijzen tijdens de opening van de expositie in Stadstheater Arnhem. De genomineerde werken zullen ook bij de locaties van de deelnemende partijen getoond worden. Er wordt bij voldoende voorinschrijving ook weer een mooie kalender voor 2020 gemaakt van de genomineerde foto’s en gedichten.

De wedstrijd duurt tot 21 september 2019, tot die datum kunnen op het speciale e-mailadres denkendaanarnhem@gmail.com inzendingen worden ingestuurd. Per deelnemer geldt een maximum van twee inzendingen. Foto’s moeten staand (portret), minimaal 300 dpi, in jpg en minimaal 1 MB groot zijn. Gedichten kunnen maximaal 200 woorden lang zijn.

De wedstrijd wordt onder meer ondersteund door Made in [Arnhem], Platform Binnenstad Arnhem, Stadstheater Arnhem, Rozet en Arnhem Ambassadeurs. De wedstrijd is een initiatief van Arnhemmer en freelance journalist Frank Thooft.

De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Hendrik Jan Zonneveld.
Het winnende gedicht van vorig jaar, geschreven door Antoinette Derksen.
Delen op social media