Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Nieuws

Invalpool vakdocenten Kunstonderwijs

18-11-2020 -

De Vloer biedt betaalbare projecten dans, theater, musical, opera,  yoga / mindfulness, creatief schrijven en muziek voor het basisonderwijs. Onze docenten zijn zelfstandige, flexibele en bevoegde vakleerkrachten*.
Tip: Op al onze lessen is de matchingsregeling van toepassing.

Waar lopen directie/teams basisonderwijs nu tegenaan?

Er zijn te weinig invallers in het onderwijs. In deze (Corona-)tijd is de vraag naar invallers nog veel groter dan gebruikelijk, nu je al thuisblijft met een snotneus. Hoe kun je als directie / team voorkomen dat je klas geen onderwijs krijgt?

De oplossingen van De Vloer

1) Kort maar Krachtig

  • Heb je een invaller nodig voor max. 1 lesdag?

Kies dan voor ‘Kort maar Krachtig’. De kunstvakdocent komt in de klas waar de leerkracht afwezig is met een alternatief eendaags kunst & cultuurprogramma.  Op deze dag vervallen de lessen taal, rekenen, wereldoriëntatie etc.

2) Lang en Leuk

  • Heb je een invaller nodig voor meerdere dagen / meerdere klassen?

We werken hierbij met een roulatie systeem. 1 Leerkracht van de school verzorgt instructielessen van 2 verschillende groepen (de eigen groep en de groep waarvan de leerkracht ziek is). De kunstvakdocent komt tegelijkertijd en biedt een kunst&cultuuraanbod aan de andere groep. De leerkracht en de kunstvakdocent wisselen na een bepaalde tijd van groep.

3) Op maat

  • Heb je meer invallers nodig of wil je een andere invulling?

We bieden het hele jaar door projecten, van een eenmalig workshop tot verdiepende trajecten, waaronder ook inval met meerdere docenten, lesgroepen en thema’s op maat.

*(Onze invalpool bestaat uit ongeveer 50 vakleerkrachten op het gebied van de podiumkunsten. Onze docenten hebben een lesbevoegdheid voor lessen in hun eigen vakgebied en zijn bevoegd om zelfstandig les te geven in zowel het basis- als voortgezet onderwijs.)

Meer informatie
Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem contact op met De Vloer / Sofie Noij – Twaalfhoven via info@devloer.nu of 026-737 04 28 / 06-82684151.  Of bekijk alles over het project https://devloer.nu/onderwijs

Delen op social media