Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Kunstcafé College

04-06-2019 -

De winter voorbij, de bomen vol in bloei en dan wordt het de tijd om op reis te gaan! We nodigen u uit om een virtuele reis te maken door… Siberië. Voor veel westerlingen is het ongetwijfeld het laatste onbekende ‘werelddeel’. Stond een reis met de beroemde TransSiberië - Express al lang op uw verlanglijst? Dan is onderstaand Kunstcafé College iets voor u! Schrijf u in en reis met ons mee op de TransSiberië-Express.

Elena Bronnikova vertelt tijdens drie collegeochtenden over haar geliefde geboorteland: Siberië. Elena is geen onbekende van het Kunstcafé. Vorig jaar vertelde ze tijdens een lezing over Oude Kunst uit Siberië.

Praktische informatie

College 1 op dinsdag 4 juni
Een geografisch-, historisch- en cultureel overzicht van het enorme en diverse Siberië.

College 2 op dinsdag 11 juni
We maken met de TransSiberië- Express een virtuele reis en kruisen het land van West naar Oost, helemaal tot aan het eindpunt Vladivostok.

College 3 op dinsdag 18 juni
We verdiepen ons in het mystieke en prachtige Altaj, gelegen in het zuidwesten van Siberië, “waar het legendarische Shamballa te vinden zou zijn, een aards paradijs in een doolhof van gletsjers en ravijnen”- aldus Arita Baaijens (boek: “Zoektocht naar het paradijs”).
 

Tijd: van 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Rozet Arnhem, Kortestraat 16
Kosten: €27,- voor een volledig college van drie ochtenden


Aanmelden is mogelijk tot 3 juni a.s. Daarna ontvangen de aanmelders bericht met nadere info (wel of niet doorgaan, wijze van betalen etc.) Het College gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Stuur uw aanmelding naar de projectleider:
ineke.tegelaar@rozet.nl

Delen op social media