Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Kunsttalentklas voor VMBO-leerlingen?

28-05-2019 -

MBO Rijn-IJssel en Rozet onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor en behoeften aan een brede kunsttalentklas voor leerlingen van het VMBO als voorbereiding op het MBO. 

In de talentklas krijgen de leerlingen in 6 blokken les. Wij denken aan de disciplines: dans, muziek, musical theater en beeldend/mode.De lessen zijn na school in Rozet. De kunstdocenten kunnen leerlingen voordragen, we denken aan een groep van maximaal 14 leerlingen.

De deelnemende organisaties, scholen en leerlingen betalen een evenredige bijdrage (nog te bepalen) om de kosten te dekken. Denk aan: ruimte, docenten, materiaal en coördinatie.

Behoefte

Voordat we concreet inhoud gaan geven aan ons plan willen we graag eerst weten of er vanuit de scholen/leerlingen behoefte is aan een dergelijke talentklas voor leerlingen met een ambitie richting de kunst en podium profielen van het MBO.

Je kunt hiervoor een e-mail sturen aan Nelleke Verweij. 

Delen op social media