Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Lezing Maurice de Greef

18-02-2020 -

Op dinsdag 18 februari geeft professor Maurice de Greef (hoogleraar leereffecten laagopgeleiden en laaggeletterden aan de Vrije Universiteit Brussel) in Rozet het college: ‘Investeren in laaggeletterdheid is een must’.

Meer dan 100 onderzoeken van de Vrije Universiteit Brussel en Maastricht University laten zien, dat investeren in leertrajecten voor laagopgeleide of laaggeletterde mensen werkt! Vraag is wat het onze samenleving dan oplevert, maar vooral waarom dat zo belangrijk is. Welke ontwikkelingen zien we in de domeinen zorg, arbeid, welzijn, wonen, opvoeding maar ook in projecten voor armoede en digitale inclusie? Waarom laten juist die ontwikkelingen op landelijk, regionaal en lokaal niveau zien, dat we in laaggeletterdheid moeten investeren? En wat moeten we dan doen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken?

Voor iedereen die in werk of privéleven te maken heeft met laagopgeleid- en/of laaggeletterdheid, of die in dit onderwerp geïnteresseerd is:

Dinsdag 18 februari om 19.30 uur
Plein op 3 in Rozet.
Toegang gratis, graag wel even aanmelden via deze link: https://bit.ly/35olSLe

Delen op social media