Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Nationale Voorleesdagen 2020

22-01-2020 -

Van 22 januari tot en met 1 februari 2020 vinden De Nationale Voorleesdagen plaats. Doel van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Gedurende de campagneperiode zijn er in het hele land allerlei voorleesactiviteiten. Ook Rozet organiseert leuke activiteiten voor peuters en kleuters!

De volgende activiteiten worden bij Rozet georganiseerd tijdens de Nationale Voorleesdagen 2020:

Het Nationale Voorleesontbijt

Feest! Kom met je peuter(s) gezellig ontbijten. Ouders, grootouders of verzorgers... Iedereen is welkom! De inloop is van 9.30-9.45 uur. Vanaf 9.45 uur wordt er voorgelezen uit het Prentenboek van het jaar Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Daarna ontbijten we met elkaar.

Dit is een gratis activiteit die woensdagochtend 22 januari plaatsvindt op onze vestigingen:
Rozet Centrum - jeugdafdeling: aanmelden
Kronenburg: aanmelden
Presikhaaf: aanmelden


Brabbeltijd Special

Donderdag 23 januari 2020
11:00 tot 12:00
Rozet Centrum - jeugdafdeling

We gaan aan de slag met baby- en kindgebaren bij het boek Moppereend. Specialist Susan van Braak laat zien hoe baby- en kindgebaren kunnen ondersteunen bij de communicatie met je jonge kind. Schuif gezellig aan!


Voorleesactiviteiten tijdens de Uitnacht!

In Rozet Centrum worden tijdens de 3e Arnhemse Uitnacht vele verhalen voorgelezen! O.a. door Youssra Elhamri (winnares van de Arnhemse Voorleeswedstrijd 2019),  de Anansiboom (een enthousiaste groep verhalenvertellers) en burgemeester Marcouch!

Kijk voor meer informatie op onze Uitnacht-pagina


Muzikale voorstellingen Moppereend

Manuela Verbeek en Barbara Merlijn verzorgen een muzikale interactieve voorstelling voor peuters en kleuters. De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Peuters en kleuters zijn van harte welkom om met hun (groot)ouders of verzorgers te komen luisteren, kijken en mee te doen.

Zaterdag 25 januari, 11.00-11.30 uur in Kronenburg: aanmelden
Woensdag 29 januari, 11.00-11.30 uur in Rozet Centrum: aanmelden
Zaterdag 1 februari, 11.00-11.30 uur in Presikhaaf: aanmelden

Delen op social media