Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Old-School Experience

01-03-2019 -

Vrijdag 1 maart vindt de feestelijke Old-School Experience plaats. Tijdens dit event ontdek je het programma van de Old-School, ontmoet je deelnemers en ga je zelf aan de slag als kennisdetective! De Old-School Experience is vanaf 15.00 uur in Woonzorgcentrum Vreedenhoff en is voor iedereen die meer wil weten over het programma

Old-School Experience
Twee jaar geleden opende de eerste Old-School van Nederland in Arnhem. Inmiddels hebben honderden jongeren en ouderen deelgenomen, kwam er bezoek uit het hele land (en zelfs van daarbuiten) en startte een tweede Old-School programma in Arnhem. Reden voor een feestje dus, samen met de burgemeester en het MinVWS!

De Old-School Experience start om 15.00 uur in Woonzorgcentrum Vreedenhoff. Van 11:00 tot 14:30 rijden we alvast door het centrum van Arnhem met de Old-School Bus. Zoek ons op bij Musis (11:30), Willemsplein (12:30) of Rozet (13:30) en leer het Old-School programma kennen! Meerijden met de bus naar Vreedenhoff kan ook.

Old-School programma
Bij de Old-School oefenen deelnemers waardevolle innovatievaardigheden die ze voor zichzelf kunnen inzetten. Het oefenen doen ze door de levensverhalen van zorgvragers, vrijwilligers en jongeren te reconstrueren.

Het Old-School programma is ontwikkeld door HUMINT Solutions en vindt plaats in Arnhem in en rond Woonzorgcentrum Vreedenhoff. Het programma wordt i.h.k.v. de proeftuin maatschappelijke diensttijd ondersteund door de Rijksoverheid en Gemeente Arnhem. Er zijn al 10 scholen mee verbonden en Rozet is een officiële partner!

Old-School Arnhem

Delen op social media