Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Ontmoet Arnhem

04-03-2020 -

Arnhem is een stad met vele gezichten en deze zijn prachtig in beeld gebracht door de Pop-up Portretstudio. Deze studio reisde afgelopen twee maanden dwars door Arnhem, van wijk tot wijk van noord naar zuid.

De serie portretten die hieruit is voortgekomen, laat de grote verscheidenheid aan inwoners van Arnhem zien. Enkele geportretteerden zijn geïnterviewd en delen bijzondere Arnhemse verhalen: verhalen van nu, over het verleden, over dromen, liefde, familie of het mooiste plekje in de stad. De foto’s zijn gemaakt door de Arnhemse fotograaf Jantien de Bruin.

Ontmoet Arnhem is in Rozet Centrum te zien van 4 maart tot en met zondag 5 april. In de kaders langs de trappen van Rozet wordt een aantal portretten uitvergroot geëxposeerd. In het Erfgoedcentrum worden alle portretten getoond.

Ontmoet Arnhem is mede mogelijk gemaakt door:  OranjefondsWereldhaveNederlandse SpoorwegenSportbedrijf ArnhemArnhemse MarktenVitesse en Gemeente Arnhem.

 

Delen op social media